مشاوره خرید و قیمت پمپ خلا و روتاری اواپراتور

پمپ وکیوم آزمایشگاهی چیست؟

پمپ وکیوم آزمایشگاهی دستگاهی است که برای ایجاد خلاء یا ایجاد یک محیط کم فشار در آزمایشگاه ها استفاده می شود. پمپ های خلاء اغلب در طیف گسترده ای از کاربردهای آزمایشگاهی مانند فیلتراسیون، تبخیر، گاززدایی و آماده سازی نمونه استفاده می شوند. انواع مختلفی از پمپ های وکیوم آزمایشگاهی وجود دارد، از جمله پمپ های مکانیکی، پمپ های دیافراگمی و پمپ های پره ای چرخشی.

پمپ های مکانیکی با حذف فیزیکی هوا از سیستم کار می کنند، در حالی که پمپ های دیافراگمی از یک دیافراگم انعطاف پذیر برای فشرده سازی و خروج هوا از سیستم استفاده می کنند. پمپ های پره ای دوار نیز از یک ون چرخان برای فشرده سازی و حذف هوا از سیستم استفاده می کنند. همانطور که مشاهده کردید تفاوت زیادی در کارکرد هر یک از انواع پمپ ها وجود دارد. بنابراین نیاز است که پیش از خرید، حتما نکاتی را در نظر داشته باشید.

راهنمای خرید پمپ وکیوم آزمایشگاهی

به طور کلی، پمپ‌های وکیوم آزمایشگاهی ابزارهای ضروری در بسیاری از تنظیمات آزمایشگاهی هستند که ابزاری قابل اعتماد و کارآمد برای ایجاد یک محیط کم فشار برای طیف گسترده‌ای از کاربردهای علمی و صنعتی ارائه می‌کنند. بنابراین برای خرید آن ها باید نکات زیر را در نظر داشته باشید.

نوع پمپ وکیوم آزمایشگاهی

نوع پمپی را که برای کاربرد شما مناسب تر است را تعیین کنید. رایج ترین انواع پمپ های خلاء آزمایشگاهی پمپ های چرخشی، دیافراگمی و پمپ های مکانیکی هستند. هنگام انتخاب پمپ مناسب، عواملی مانند سطح خلاء مورد نظر، سرعت جریان و تحمل آلودگی را در نظر بگیرید.

سطح خلاء یا وکیوم مورد نیاز 

سطح خلاء مورد نیاز برای برنامه خود را در نظر بگیرید. کاربردهای با خلاء بالا ممکن است نیاز به استفاده از یک پمپ پیچیده‌تر مانند پمپ توربومولکولی یا دیفیوژنی داشته باشند، در حالی که کاربردهای خلاء کمتر ممکن است با یک پمپ پره‌ای دوار راضی باشند.

نرخ جریان یا Flow Rate پمپ وکیوم آزمایشگاهی

نرخ جریان مورد نیاز برای برنامه خود را در نظر بگیرید. دبی سرعتی را که پمپ می‌تواند سیستم را تخلیه کند، تعیین می‌کند و فاکتور مهمی است که هنگام انتخاب پمپ باید در نظر گرفته شود.

میزان تولید صدای پمپ خلا آزمایشگاهی

برخی از پمپ های خلاء می توانند مقدار قابل توجهی نویز تولید کنند که می تواند در محیط آزمایشگاهی نگران کننده باشد. خرید پمپی را در نظر بگیرید که سطح صدای کمی داشته باشد یا بتوان آن را در یک اتاق جداگانه یا محفظه عایق صدا قرار داد.

قیمت پمپ خلاء 

یکی از مهمترین موضوعاتی که قبل از خرید پمپ وکیوم، ذهن افراد را به خود مشغول می کند، قیمت پمپ وکیوم می باشد. توجه داشته باشید که آیتم ها و آپشن های زیادی در قیمت نهایی پمپ های وکیوم، تاثیر گذارند که شما نیز می توانید با توجه به قدرت و توان مالی خود، مناسب ترین پمپ وکیوم را، خریداری نمایید. مهمترین آیتم های دخیل در قیمت مربوط به پمپ های وکیوم، عبارتند از نوع پمپ وکیوم، برند و شرکت سازنده ی پمپ وکیوم و مشخصات فنی مربوط به موتور پمپ وکیوم. در نتیجه بهترین کار برای انتخاب مناسب ترین پمپ خلا با کم ترین اتلاف هزینه، تعیین کارایی و مطالعه راهنمای خرید این دستگاه می باشد.

روتاری اواپراتور آزمایشگاهی چیست؟

یک دستگاه روتاری اواپراتور Rotary Evaporator که اختصارا به آن دستگاه Rotovap هم گفته می شود، دستگاهی است که در آزمايشگاه های شيميايی برای برداشتن ملايم و موثر حلال ها از نمونه ها توسط تبخير، استفاده می شود. به طور کلی دستگاه روتاری اواپراتور به صورت مکانیکی یک فلاسک حاوی ترکیب در محلول را در یک حمام آب گرم می‌چرخاند. این دستگاه به یک پمپ خلا (پمپ وکیوم) متصل است که فشار بالای حلال فله را کاهش می‌دهد و باعث تسهیل جداسازی بخارات از نمونه می ‌شود و تا زمانی که ترکیب باقی است، حلال تبخیر می ‌شود. آب و حلال در فشار کاهش یافته، دارای نقطه جوش کمتری هستند و بنابراین آب و حلال می‌ توانند در دمای پایین تبخیر شده و یا از محلول خارج شوند.

راهنمای خرید روتاری اواپراتور یا دستگاه تقطیر در خلاء

دستگاه روتاری اواپراتور یکی از تجهیزات لازم در آزمایشگاه ها می باشد که انواع مختلف و عملکردهای متفاوتی دارد. بنابراین لازم است تا پیش از خرید این دستگاه یک راهنمای دقیق و جامع را مطالعه کنید تا علاوه بر جلوگیری از اتلاف هزینه، بهترین گزینه را نیز با توجه به فعالیت خود تهیه کرده باشید. برای این کار لازم است به نکات زیر توجه کنید.

انواع روتاری اواپراتور آزمایشگاهی

انواع روتاری اواپراتورها عبارتند از روتاری تخلیه از پایین که با دمیدن گاز نیتروژن به داخل نمونه باعث سرعت بخشیدن به تبخیر فاز مایع می شود، روتاری های چرخشی که با ایجاد نیروی گریز از مرکز، سرعت تبخیر افزایش دمی دهند و روتاری های ترکیبی که از حرکت دورانی و سیستم تقطیر برای انجام کار استفاده می کنند هستند. برای انتخاب میان این دستگاه ها کافیست نوع ماده مورد آزمایش را تعیین کنید.

روتاری اواپراتورها در انواع مختلف صنعتی و رومیزی و در حجم های مختلفی تولید می شوند که رايج ترين نوع آن ها، دستگاه های روميزی هستند که حجم قسمت حمام آن ها حدود 6 ليتر می باشد. بنابراین اگر فضای کاری شما یک آزمایشگاه با حجم کار معمولی است، این دستگاه برای شما مناسب خواهد بود.

قیمت دستگاه روتاری اواپراتور آزمایشگاهی

قیمت دستگاه روتاری می تواند به عوامل گوناگونی وابسته باشد و به طور مثال قیمت دستگاه روتاری ساخت ایران می تواند با نمونه های خارجی تفاوت های داشته باشد. اغلب نمونه های خارجی به دلیل وارداتی بودن، قیمت های بسیار بیشتری نسبت به نمونه های تولید داخل دارند. امروزه با توسعه در حوزه علم و تکنولوژی و توجه بیشتر به تولید داخل، شرکت های ایرانی توانسته اند محصولات خود را تولید و به بازار خرید و فروش عرضه کنند. لازم به ذکر است که شرکت ها و کارخانه های مختلفی اقدام به تولید دستگاه و یا قطعات آن و همچنین واردات این دستگاه نموده اند و قیمت هر شرکت بنا بر نوع و امکانات محصول، برای این دستگاه متفاوت خواهد بود. معمولاً دستگاه هایی که کیفیت ساخت بیشتری دارند یا توسط شرکت های معتبر و مشهور تجهیزات آزمایشگاهی خارجی تولید شده اند، قیمت های فروش بالاتری نیز خواهند داشت.

فروش تجهیزات آزمایشگاهی

امروزه پلتفرم های زیادی اقدام به فروش تجهیزات آزمایشگاهی کرده اند که شاید این موضوع انتخاب بین آن ها را دشوار کرده باشد. فروشگاه یونیت به عنوان یکی از شناخته شده ترین و قدیمی ترین فروشگاه های آنلاین تجهیزات آزمایشگاهی مفتخر است که تمامی محصولات را با بهترین قیمت، معتبرترین گارانتی و خدمات پس از فروش و در سریع ترین زمان ممکن در اختیار شما قرار دهد. همچنین با خرید از یونیت می توانید به صورت آنلاین و یا تلفنی با پشتیبانان و کارشناسان در تماس بوده و تمامی سوالات خود را بپرسید.

مرتب سازی : حذف فیلتر
محدوده قیمت :
فقط کالای موجود
فقط تخفیف دارها
برند :
  • imed
  • ارسال سریع
  • منتخب یونیت
  • برنده کیفیت