مشاوره خرید و قیمت رادیوگرافی

دستگاه رادیوگرافی دندان چیست؟

پیش از شروع برخی از درمان های دندانی نیاز است که ابتدا دندانرا از تمام زوایا شامل عصب ها، کانال دندان و لثه زیرین آن بررسی کنید و این کار تنها با استفاده از دستگاه رادیوگرافی دندان امکان پذیر خواهد بود. یکی از روش‌های سریع و دقیق تشخیص آبسه دندان، پوسیدگی دندان، نقایص فک و دندان و انواع ناهنجاری‌ها و آسیب‌های دیگر، استفاده از دستگاه‌ها و دوربین‌های رادیوگرافی است. دستگاه‌های رادیوگرافی در حیطه دندانپزشکی انواع مختلفی دارند و به‌طورکلی رادیوگرافی‌ها به دو دسته اصلی داخل دهانی و خارج دهانی تقسیم می‌شوند. در رادیوگرافی داخل دهانی، نوار اشعه ایکس درون دهان و در رادیوگرافی خارج دهانی، نوار اشعه ایکس در خارج از دهان قرار دارد.

انواع دستگاه رادیوگرافی دندان

جراحی و عملیات‌های دندانپزشکی با یکدیگر تفاوت دارند. به همین منظور در هنگام انتخاب رادیوگرافی باید به قابلیت‌های دستگاه توجه کرد. همان طور که گفته شد به طور کلی رادیوگرافی دارای دو نوع داخل دهانی و خارج دهانی می‌باشد. در رادیوگرافی داخل دهانی، نوار اشعه ایکس درون دهان و در رادیوگرافی خارج دهانی، نوار اشعه ایکس خارج دهان قرار می‌گیرد. هر کدام از این انوع دستگاه رادیوگرافی خود به دسته های مختلفی تقسیم می شوند که در هنگام خرید دستگاه باید به آن ها دقت کنید.

راهنمای خرید دستگاه رادیوگرافی دندان

یکی از سوالاتی که همواره دندانپزشکان را همراهی می کند این است که چه نوع دستگاه رادیوگرافی ای برایشان مناسب است. پاسخ به این سوال با توجه به قیمت های سرسام آور دستگاه های رادیوگرافی دندانپزشکی بسیار مهم و حیاتی شده است. زیرا با توجه به هزینه بالایی که پرداخت می کنید باید دستگاهی بخرید که بتواند پاسخگوی تمام نیازهای شما باشد. برای این که خرید موفقیت آمیزی داشته باشید ابتدا باید به نکات زیر توجه کنید.

نوع دستگاه رادیوگرافی

دستگاه رادیوگرافی دندان را می توان از جنبه های مختلفی دسته بندی کرد. اولین دسته بندی آن را می توانیم به ولتاژ دستگاه اختصاص دهیم. رادیوگرافی دندان از این نظر به دسته AC و DC تقسیم می شوند. انواع AC دستگاه رادیوگرافی از ولتاژ و جریان دو فاز برای عکس برداری برخوردار است اما نوع DC دارای ولتاژ تک فاز با فرکانس بالا برای عکس برداری است. تصاویر گرفته شده توسط هر دو این دستگاه‌ ها از کیفیت بالایی برخوردار بوده و به راحتی مشکلات دندان قابل تشخیص هستند. اما از نظر مصرف و با یکدیگر متفاوت هستند.

نوع دیگری از دسته بندی برای رادیوگرافی دندان دیجیتال یا آنالوگ بودن آن است. دستگاه رادیوگرافی آنالوگ اشعه پس تابش توسط تیوب و عبور از مقطع به کاست می رسد. پس از رسیدن اشعه به کاست، تصویر در کاست ثبت می شود. در نهایت برای مشاهده عکس انداخته شده توسط دستگاه باید آن را به تاریک خانه برد. در مورد دستگاه رادیوگرافی دیجیتال اما این مورد صدق نکرده و عکس بلافاصله بر روی صفحه نمایش دستگاه ظاهر خواهد شد.

نوع تایمر رادیوگرافی دندان

تایمر از مهم‌ترین قطعات دستگاه رادیوگرافی به شمار می‌رود. تایمری که بر روی دستگاه قرار دارد، معمولا به صورت دیجیتالی است. تایمرهای با کیفیت معمولا از سیستم میکروپروسسوری پیشرفته تشکیل شده است که زمان اکسپوز دستگاه را مشخص و به نمایش می‌گذارد. تایمرها با فرکانس بالا کار می‌کنند و در برخی موارد همزمان به دو تیوب متصل می‌شوند. به همین دلیل تایمر از اهمیت بالایی برخوردار است.

نوع اتصال دستگاه رادیوگرافی دندانپزشکی

دستگاه های رادیوگرافی در 3 نوع پرتابل، زمینی و سقفی تولید می شوند. رادیوگرافی زمینی معمولا ثابت بوده و بر روی زمین نصب می‌گردد. دستگاه رادیوگرافی سقفی دارای بازویی متحرک بوده و امکان جابه‌ جایی آن نیز وجود دارد. رادیوگرافی پرتابل نیز دارای پایه ‌ای مخصوص برای ثابت کردن آن در مطب می ‌باشد که انتخاب نوع اتصال دستگاه کاملا به سلیقه شخصی شما و همچنین فضای مطب بر می گردد.

دستگاه رادیوگرافی دندان پرتابل

دستگاه رادیوگرافی دندان پرتابل در مواردی که امکان حمل و نقل بیمار به اتاق رادیولوژی مقدور نباشد یا فضای مطب کوچک باشد به کار گرفته می‌شود. این دستگاه ها معمولا به راحتی توسط یک نفر قابل حمل بوده و دقیقا دقت و سرعت دستگاه های بزرگ تر را دارد اما تنها نکته ای که در مورد رادیوگرافی پرتابل باید بدانید این است که باید برای تهیه تصویر مناسب فاصله آن با کاست را کمتر کرد.

دستگاه رادیوگرافی دندان سقفی 

دستگاه رادیوگرافی دندان سقفی نسبت به انواع زمینی آن دسترسی بهتری به شما می دهد. این دستگاه می تواند به صورت دستی و یا خودکار کار کند و بازویی آن نیز قابلیت حرکت خودکار را دارد. این نوع دستگاه رادیوگرافی برای نطب و کلینیک هایی با حجم کاری بالا کاربرد بیش تری دارد همچنین نسبت به انواع زمینی آن فضای کمتری را اشغال می کند.

گارانتی و خدمات پس از فروش دستگاه رادیوگرافی دندان

از نکات مهم دیگر در خرید دستگاه رادیوگرافی دندانپزشکی داشتن گارانتی و خدمات پس از فروش معتبر است. دستگاهی که از گارانتی و خدمات پس از فروش برخوردار است را می توان در صورت بروز مشکل به شرکت تولیدکننده آن بازگرداند و یا از خدمات آن برخوردار شد. به طور کلی معمولا شرکت های تولید کننده تجهیزات دندانپزشکی یک سال گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش برای محصولات در نظر می گیرند.

قیمت دستگاه رادیوگرافی دندان

رادیوگرافی دندان را می توان آغازگر تمام عملیات ترمیمی و جراحی های دندانی دانست زیرا بدون تشخیص نوع آسیب دندان نمی توان برای درمان آن اقدام موثری انجام داد. شاید بتوان گفت که دقیقا به همین دلیل قیمت دستگاه رادیوگرافی دندان بسیار بالا و سرسام آور است. در بازار ایران دستگاه های تولیدی شرکت های خارجی و داخلی موجود هستند که دستگاه رادیوگرافی دندانپزشکی ایرانی از قیمت مناسب تری نسبت به انواع خارجی آن برخوردار است.

قیمت دستگاه رادیوگرافی پری اپیکال 

از طرفی نوع دستگاه رادیوگرافی نیز می تواند در قیمت آن ها تاثیر بگذارد. دستگاه رادیوگرافی پری اپیکال یا تک دندان کمی با سایر دستگاه ها تفاوت دارد. دستگاه رادیوگرافی پری اپیکال یکی از انواع رادیولوژی های دندان می باشد که با نام رادیوگرافی تک دندان نیز معروف است و به شما امکان بررسی یک یا دو دندان را از داخل دهان به صورت کلی از ریشه تا تاج می ‌دهد.

قیمت دستگاه رادیوگرافی پری اپیکال به طور کلی از سایر رادیوگرافی های دندانی پایین تر است. در صورتی که تخصص شما نیازی به رادیوگرافی به صورت یک جا از تمام دندان ها نیست، خرید دستگاه رادیوگرافی پری اپیکال برای شما به صرفه خواهد بود.

شما عزیزان می توانید با خرید دستگاه رادیوگرافی دندان از فروشگاه یونیت از گارانتی و خدمات پش از فروش محصولات بهره مند شده و دستگاه را با قیمت مناسب درب مطب خود تحویل بگیرید.

مرتب سازی : حذف فیلتر
محدوده قیمت :
فقط کالای موجود
فقط تخفیف دارها
برند :
  • imed
  • ارسال سریع
  • منتخب یونیت
  • برنده کیفیت
selective product